Vaccination

Vaccination

Mod influenza og corona tilbydes i hele landet i år på vaccinationscentre og apotek og ikke hos egen læge:

Sådan bestiller man tid til vaccination:

Hvis man er 65 år eller derover, vil man modtage en invitation i Digital Post. Hvis man er fritaget for Digital Post, modtager man en invitation med posten. Når man modtager sin invitation kan man bestille en tid til sin vaccination på www.vacciner.dk. Man kan blive vaccineret frem til 15. januar 2024.

Forældre til børn i alderen 2-6 år vil også modtage en invitation i Digital Post, hvorefter de kan bestille tid på www.vacciner.dk

Hvis man er under 65 år og anbefales vaccination, fordi man er i øget risiko for et alvorligt forløb, fx på grund af visse kroniske sygdom, vil man ikke modtage en invitation. Man skal i stedet gå direkte ind på www.vacciner.dk, hvor man fra den 20. september har mulighed for at bestille tid på baggrund af en tro- og love erklæring. Hvis man er i tvivl, om man er omfattet af vaccinationstilbuddet, kan man læse mere på www.vacciner.dk eller på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Selve vaccinationerne kommer til at foregå på regionale vaccinationssteder og på apoteker over hele landet. Placering og åbningstid for de regionale vaccinationssteder bliver meldt ud på vacciner.dk, hvor det også vil være muligt at se, hvilke apoteker der tilbyder vaccination. 

Lægehuset Ålbæk

Møldamvej 1
9982 Aalbæk
Tlf. 98 48 91 91